Rull rundt

Rull rundt Er i seg selv veldig enkelt, men kan være ett godt grunnlag til andre og mer krevende triks.

Jeg bruker lokking på de fleste triksene, men det er mange måter å komme frem til det samme trikset på. En viktig ting når man lokker er å passe på at man ikke gjør det for lenge. Når man ser hunden har forstått poenget så fjern godbit/leke.

Vis godbit/leke og før den mot ryggen så hunden er nødt til å vende seg den veien.
Har man en hund som vet å følge etter er det veldig lite problemer, men med en hund som ikke er vandt til å følge så ta det i små skritt. Først belønne for å snu på hodet, så for å legge seg over på siden, så er det hipphurra og full fest når hunden er kommet rundt. Føler ikke hunden seg trygg nok til å rulle rundt så gå ett skritt tilbake og bruk tid på å belønne.

Her er en litt større utfordring

Dette innlegget ble publisert i Innlæring triks. Bokmerk permalenken.

2 svar til Rull rundt

  1. Kristin sier:

    Det er helt utrolig at du får Mike til å rulle seg helt ut av senga og lande på bena! Blir skikkelig imponert over dere!! 🙂

  2. Firbente sier:

    Takk så koselig å lese:-D Du vet jo at Mike rett og slett er genial. Første gang Mike ruller ut av senga var en gang jeg kom inn i rommet mens Mike sov så han skvatt og kastet seg rundt. Er jo ikke normalt for en hund å hive seg over kanten igjen på komando etter noe sånnt, men jeg sa rull rundt og han kastet seg ut gang på gang.

Legg igjen en kommentar