Lær hunden å hoppe tau

Tren først uten tauet og øv på at hunden skulle hoppe rett opp i luften på komando. Her kan man bruke noe hunden virkelig vil gjøre allt for enten det er ekstra gode godbiter eller leke eller hva det skulle være.

Få hunden til å sitte rett forran deg og vis det du har i hånden så hunden blir oppmerksom og gira.

Dra hånden med det du har i fort opp i lufta og om hunden hopper opp så ros masse og gi det du har. Gjenta dette til hunden har skjønnt poenget. Legg så på en komando og begynn å fjerne det du har i hånden Jeg bruker «hopp» og terp inn dette så det sitter ordentlig.

Når du er sikker på at komandoen sitter så si komandoen mens du står med hendene bak på ryggen. Da skal hunden hoppe rett opp og ned på bakken igjen og ikke på deg.  Skjønner den ikke hva du mener så terp mer på å dra hånden opp + komando.

Ta frem tauet og sving det forsiktig de første gangene så det ikke treffer hunden som en pisk om den ikke hopper for da kan det fort spolere hele trikset og gjøre hunden redd. anbefaler også å gjøre det på gress eller annet mykt underlag.

Begynn først med ett hopp (skal love dere blir stolte når dere får det til) så hipp hurra og ros og godis/leke til hunden.

Gjør det en del ganger før du begynner å trene på å gjøre det flere ganger rett etter hverandre.

Noen som tar utfordringen?

Dette innlegget ble publisert i Innlæring triks og merket med , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Lær hunden å hoppe tau

  1. MonaLisa sier:

    Genial hund med genial eier ❤

Legg igjen en kommentar